Familjecentrum på Trollhättan Stad

fredag 16 mars 2012

Personalen


Denna vecka presenterar vi Mimmi.


Mimmi är Familjecentrums inventarie och har varit med från starten 1999.

Vi  (Tomine Lindell-Bagge och Mimmi) stod med en projektbekrivning i handen, en låda med våra pärmar och inga lokaler med uppgiften starta en förebyggande verksamhet för barnfamiljer i Trollhättan, berättar Mimmi. Det har varit fantastiskt att få prova sina idéer och tankar och att tillsammans med sina fantastiska kolegor få utveckla verksamheten till vad den är i dag....och än är vi inte färdiga..det blir vi aldrig.

Mimmi är socialpedagog. Hon har arbetat inom förskola, skola, handikappomsorg, behandlingshem mm med barn, ugdomar och familjer. Åren innan hon började på Familjecentrum arbetade hon som Kurator på Barnhabiliteringen Mariedal och med familjebehandling inom Trollhättans socialtjänst.


Förutom socialpedagog är hon utbildad till Marte meo terapeut och Supervisor, IAIM spädbarnsmassageinstruktör, inom familjeterapi mm.

På Familjecentrum är Mimmi ansvarig för Familjeförskolan och föräldrastöd tillsammans med Maj-Britt. Hon samordnar alla ärenden vi arbetar med och sköter Familjecentrums administration. ( Förutom räknar pengar och betalar räkningar, det är Ingrid mycket bättre på :)

Om hon inte finns ute på Öppna förskolan är du välkommen att knacka på hennes dörr för att prata med henne eller ringa och beställa tid.

Till Mimmi kan du vända dig i alla Familjefrågor, relationsfrågor, ditt eget mående i samband med att vara förälder eller kring ditt barn och dess utveckling.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar