Familjecentrum på Trollhättan Stad

fredag 9 mars 2012

Personalen

Då var det dax att presentera vår barnsjuksköterska Ingrid.


Ingrid är utbildad Barnsjuksköterska och distriktsköterska.

När BVC fanns centralt för hela Trollhättan iarbetade Ingrid där som BVC sköterska i många år. Ingrid har säkerligen varit BVC sköterska till flera av er föräldrar i Trollhättan med omnejd.

Ingrid var också med och startade de första föräldragrupperna på BVC i Trollhättan. När BVC skulle finnas på varje vårdcentral ansåg hon att det var för lite tid för att vara just BVC sköterska och jobba med barn så hon sökte sig till barnkliniken på NÄL och arbetade där till 2001 då hon började hos oss här på Familjecentrum.

Förutom sin sjukvårdsutbildning är Ingrid utbildad till marte meo terapeut, ICDP ledare och taktil massör och babymassage instruktör.

Ingrid har ansvar för Baby öppet och finns här på Familjecentrum varje dag. Tillsammans med Maj-Britt  och Mimmi arbetar hon med stöd till föräldrar på Familjeförskolan och med stödsamtal. Hon har grupper i ICDP(vägledande samspel) Baby massage och Första maten.

Du kan fråga Ingrid om du besöker Baby Öppet /Öppna förskolan. Du kan också ringa och boka tid om du vill ha stöd eller råd kring ditt föräldraskap eller ditt barn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar