Familjecentrum på Trollhättan Stad

tisdag 28 februari 2012

Personalen

Den delen som de flesta föräldrar kommer i kontakt med oss på Familjecentrum är genom den Öppna förskolan. Eftersom vår förskollärartjänst är vakant, hjälps vi övrig personal åt att vara på Öppna förskolan. Vi vill därför presentera oss som jobbar på Familjecentrum och vilka övriga arbetsuppgifter vi har när vi inte berättar sagor eller sjunger sånger.

Vi börjar med Maj-Britt
















Maj-Britt är Specialpedagog och har arbetat på Familjecentrum sedan 2007. Hon pendlar varje dag från Alingsås.

Tidigare har Maj-Britt arbetat inom förskolan, på skoldaghem och som specialpedagog med autistiksa barn. För utom olika utbildningar inom det specialpedagogoiska fältet är hon Marte meo teraput och utbildad inom familjeterapi.

Tillsammans med Mimmi ansvarar hon för vår Familjeförskola och föräldrastöd. Du kan vända dig till Maj-Britt om du har frågor kring barns utveckling, familjefrågor, barn med speciella behov. Tag kontakt via vår telefon eller prata med henne på Öppna förskolan så bokar hon en tid för samtal.

Maj-Britt har varit sagotant i Alingsås i flera år och har även sagostunder både för små och stora barn på vår Öppna förskola. I vårt program för Öppna förskolan kan du titta när nästa sagostund är.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar